zatvori
...

Sa novom školskom godinom ne dolaze samo domaći zadaci i ocene, već i veće količine prljavog veša i sportske opreme. Kreativne aktivnosti sa decom obično se završe kreativno oslikanom garderobom, ali ako imate pravog pomoćnika pri ruci, pranje veša postaće jednostavno zadovoljstvo. Gorenje veš mašine odlikuje savremena tehnologija, pristupačna cena i dimenzije koje će se lako uklopiti u svačije kupatilo, i zato će vam olakšati svakodnevnu brigu o vešu i omogućiti da provedete više vremena sa onima koje volite.  

Zahvaljujući slim i regularnim dimenzijama, odabrane mašine će se lako uklopiti u svako kupatilo - kao i u svaki budžet. Među Gorenje mašinama za pranje veša možete pronaći i one sa visokim energetskim razredom A+++, sa kojima ćete ostvariti 30% nižu potrošnju u odnosu na A energetski razred, čime ćete dodatno uštedeti kućni budžet.

Samo od 19. septembra do 19. oktobra uz kupovinu jedne od odabranih Gorenje veš mašina po akcijskoj ceni dobijate i poklon - Ariel prašak za 40 pranja.

Neke od od funkcija koje čine Gorenje veš mašine najboljim izborom za svako kupatilo možete videti ispod, ili klikom ovde.

SensoCare tehnologija

Perfekcija u pranju
SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući način, uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtanja. Ukoliko je, međutim, vašoj garderobi potrebna posebna nega, programi za pamuk i sintetička vlakna mogu da se prilagode posebnim načinima pranja i funkcijama. NormalCare bira optimalnu kombinaciju sva četiri parametra za svaku turu veša; TimeCare smanjuje trajanje pranja; AllergyCare koristi više vode i dodatna ispiranja; a EcoCare je režim pranja koji je energetski najefikasniji.
Više informacija
Manje informacija

PowerDrive inverterski motor

Izuzetno snažan, visoko efikasan
Moćni PowerDrive motor je dizajniran bez četkica, što eliminiše mehaničku tenziju, odnosno habanje. Rezultat je bolje pranje, veća ušteda električne energije, kao i primetno tiši proces pranja. Povrh toga, produžen je životni vek aparata.
Više informacija
Manje informacija

Dugotrajni DuraHeat grejač

Siguran i izdržljiv grejač
Redizajnirani i poboljšani grejač poseduje sistem zaštite od pregrevanja. Na taj način se produžava životni vek aparata, a rad mašine za pranje veša je bezbedniji.

Više podataka o Odličnih pet mašina uključenih u akciju možete videti klikom na jedan od odabranih modela ispod