zatvori
...
PRAZNIČNI POPUSTI U ONLINE PRODAVNICIUz promotivni kod do izuzetnih popusta
Sezona praznika je pred nama, i prava je prilika da opremite vaš dom novim aparatima ili poklonom obradujete vama drage osobe. Zato iskoristite izuzetnu ponudu i popuste na aparate za domaćinstvo u Gorenje online prodavnici!

Promotivni kodovi vam omogućavaju:


Akcija traje od 01.12.2017. do 15.01.2018., a promotivni kodovi se mogu iskoristiti do 31.01.2018.

Kako do popusta?

Jednostavno popunite formular na dnu ove stranice, i kliknite na dugme "Pošaljite mi kodove" na kraju! Ubrzo će vam na e-mail adresu koju ste uneli stići jasno naznačeni promotivni kodovi.

Kodove možete iskoristiti pri plaćanju na Gorenje online prodavnici, kako biste umanjili iznos za 10% odnosno 15%, u zavisnosti od vrste aparata koju ste izabrali. Takođe, u Gorenje Studio maloprodajama širom Srbije uz odštampanu kopiju e-maila možete dobiti popust od dodatnih 5% na već snižene cene Gorenje i Marles kuhinja! Više o Gorenje kuhinjama i tekućem popustu možete pogledati ovde ili u ovom katalogu.

Pogodnosti i načini plaćanja na Gorenje online prodavnici

Najnovija pogodnost na Gorenje online prodavnici je mogućnost plaćanja platnom karticom prilikom poručivanja, iz udobnosti vašeg doma, ili sa vašeg telefona. Plaćanje se može izvršiti karticama VISA, MasterCard ili American Express, koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Našim korisnicima su i dalje dostupne i druge metode plaćanja:

  • Virmansko plaćanje po predračunu
  • Plaćanje pouzećem (platnom karticom, gotovinom ili čekovima građana)
  • Odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate, i to čekovima građana ili Banca Intesa Visa, Master Card ili American Express karticama

Isporuka

Isporuka se vrši u roku od 24 do 72 časa, a svi naručeni aparati isporučuju se u stambeni prostor.
Uz besplatnu dostavu svih porudžbina vrednosti 3.000 rsd ili više, dostava je besplatna, dok se za manji broj aparata i dodataka za aparate ispod ove sume dostava plaća 250 rsd.
Molimo vas da popunite formular kako biste dobili promotivne kodove za popust.