Kupatila

Modern

Neka vaše kupatilo živne u vedrim bojama i oblicima. Prirodni materijali daju kupatilima osećaj prijatnosti i topline, a inovativnim oblicima stvaraju harmoničan prostor za svakodnevno uživanje.

Standard

Naizgled jednostavne čiste linije naglašavaju prefinjenost i eleganciju kupatilske opreme. Meke linije nameštaja, svetle boje i drugi detalji unose nijansu raskoši i u male kupatilske prostorije.

Kupatilski blokovi

Učinite svoje kupatilo živahnijim, ili pak malo kupatilo opremite zanimljivim kupatilskim blokovimi. Kupatilske blokove čine umivaonik, pokrivna polica, elementi ispod umivaonika, ogledala.

Program elemenata kupatilske opreme

Program elemenata kupatilske opreme obuhvata kupatilske elemente i umivaonike sa pripadajućim podumivaoničkim elementima.

Sanitarna oprema

Masažni sustavi

Čisto uživanje: doživljaj masaže u sopstvenoj kući

Masažni sistemi Gorenje omogućavaju usmeravanje mlaza, otvaranje i zatvaranje otvora, naizmenični rad, regulaciju količine vazduha i druge funkcije masažnih kada i masažnog zida tuša.Omogućavaju vam vrhunsko opuštanje ili osveženje za jačanje vitalnosti svakog člana porodice.

Osnovna sanitarna oprema

Program osnovne sanitarne opreme sa merama za projektovanje i montažu sadrži skice WC šolja i bidea, tuš-kada i tuš-kabina, kada za kupanje i obloge kada za kupanje, kao i program boja sanitarne opreme.

Dodatna oprema

Osim osnovne kupatilske opreme nudimo vam i dodatnu opremu za vaša kupatila. U programu dodatne opreme naći ćete naslonjače za glavu u kadama za kupanje, daske za WC, sitan sanitarni set ...

Neka kupatilo bude i prostor za vaše porodično druženje. Kupatila Gorenje su zasnovana za doživljaje posebnih trenutaka domaće blizine.

Ovde možete za sebe ili na radost svojih bližnjih, da upriličite pevanje pod tušem, brčkanje u kadi ili uživanje u odličnim masažnim kadama.

Uz novu antibakterijsku zaštitu, bogat izbor boja i opreme, elegantnim linijama površina za odlaganje, vrata i ručki, vaše kupatilo se pretvara u privlačan, udoban i bezbedan prostor za sve članove porodice. Naime, i kupatilo može biti središte vašeg doma.