Kuhinje Gorenje i Marles

Modern

Jedinstveno. Šareno. Mladalačko.

Nije samo prostor. Kuhinja Modern je ogledalo ličnosti. Osetiti drskost i videti u bojama znači živeti.

Classic

Odabrano. Elegantno. Večno.

Ono što traje je lepo. Meke linije Classic kuhinje oblikuju bezvremenski karakter. Biti deo ove priče znači postojati zauvijek.

Rustic

Prijatno. Domaće. Plemenito.

Uhvaćena u uspomenama. Na krilima prošlosti Rustic kuhinja stvara toplinu ovog trenutka. Osetiti nostalgiju znači spoznati sebe.

U okruženju od boja i drveta, stakla i metala, kuvamo ne samo jela već i uspomene. Među kuvarima i šoljicama, među mirisima i ukusima, družimo se u očekivanju dobrog života. U želji da potraje, biramo promišljeno i kvalitetno. U želji da bude privlačno, tražimo ono što je skladno i moderno. Stoga oblikujemo ono što očarava, izrađujemo ono što je izvrsno, omogućavamo da to bude prilagodljivo i nudimo savetujući se.

Vrhunske kuhinje bogate velikim izborom elemenata, dizajnerskim naglašenim detaljima koji zadiru u budućnost, izvrsnom upotrebivošću u svakodnevici doma i u posebnim prilikama. Potražite kuhinju po svojoj meri među kuhinjama MODERN - usmerenom prema budućim originalnostima, među kuhinjama RUSTIC - dizajniranim sa idejom o savremenom domaćinstvu ili među kuhinjama CLASSIC - dizajniranim u duhu prirode i tradicije.

Kuhinje Gorenje su stvorene za sve životne stilove.

pdf Katalog - Kuhinje Gorenje i Marles (A4 format)
gorenje_katalog_kuhinja_2012.pdf
13,5 MB