Nova godina u Gorenje studijima

Beograd, 22.12.2009

Specijalne praznične pogodnosti za kupce

Gorenje Studio je za predstojeće praznike pripremio izuzetne novogodišnje popuste, nagradne igre i poklone za kupce. Svi posetioci prodajnih salona koji se nalaze u Beogradu, Kruševcu, Nišu, Novom Pazaru, Valjevu, Somboru, Ćupriji i Staroj Pazovi moći će do 31. januara da kupe najsavremeniju belu tehniku po veoma prihvatljivim cenama. Izdvajamo izuzetnu ponudu koja podrazumeva kupovinu dva kuhinjska aparata po ceni jednog – šporeta i aspiratora u istoj boji, čime se ostvaruje ušteda i do 3.000 dinara. Takođe, super sokovnik JC 800 C je na fenomenalnom sniženju od skoro 30% i može se nabaviti po ceni od 6.999 dinara.

Novina je pokretanje Kluba čitalaca Gorenje Studija i deljenje knjiga na poklon za svakog ko kupi određen aparat. Tokom praznika će se organizovati i degustacije sokova, tople čokolade Dr. Oetker, napolitanki Yo D’oro i Speculaas čajnog peciva. Posebna nagrada očekuje onoga ko 4. januara prvi kupi neki proizvod u bilo kom Gorenje Studiju.

Gorenje Studija predstavljaju specijalizovane prodajne salone bele tehnike Gorenje i kuhinjskog nameštaja Gorenje i Marles, koji se nalaze u Beogradu i u sedam gradova širom Srbije. U ovim maloprodajnim objekatima u kojima je izložen celokupan proizvodni program Gorenja kupcima su na raspolaganju stručni timovi prodavaca i projektanata. Pet godina garancije na velike kućne aparate Gorenje, stručna servisna mreža i Call Centar standardna su usluga renomiranog proizvođača Gorenje.